"Svoje prave notranje moči nikoli ne spoznamo skozi stvari, ki jih naredimo z lahkoto. Spoznamo jo, ko naredimo nekaj kar smo mislili da ne zmoremo."

Po srednji zdravstveni šoli sem se odločila za študij delovne terapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani kjer sem tudi diplomirala. Takoj po diplomi sem se podala v prakso in začela prakticirati delovno terapijo. Ogromno izkušenj imam z delom s starostniki, z osebami po kapi, z osebami po poškodbi glave, s Parkinsonovo boleznijo in z delom z osebami s posebnimi potrebami.

Od kar pomnim sem bila radovedna glede življenja. Funkcioniranja celote in vsakega posebej. Kako je vse povezano. Vedno sem opazovala in raziskovala odnose ter psiho in delovanje posameznika in njegove vzgibe. Navduševala se nad naravo in njenim zdravilnim vplivom na človeka.

Po končani srednji zdravstveni šoli sem se odločila za študij delovne terapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani kjer sem leta 2014 diplomirala. Takoj po diplomi sem začela delati kot pripravnica in nato kot delovna terapevta v varstveno delovnem centru za osebe z motnjo v duševnem razvoju. Delo s to populacijo me je veliko naučilo o življenju, o radosti in veselju, ki ju lahko najdemo v vsakdanjem življenju in majhnih stvareh.

Imam široko paleto izkušenj pri delu s starostniki, z osebami po kapi, z osebami po poškodbi glave in z osebami s posebnimi potrebami.

Kljub temu da sem pri delu v varstveno delovnem centru uživala, sem imela željo po dodatnem izobraževanju, zato sem začela z magistrskim študijem zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani. Študij mi je dal zelo dober vpogled v področje družinskih in partnerskih odnosov, starševstva, intime, življenjskega cikla družine in posameznika ter družinske psihopatologije.

Ker uživam v komunikaciji in pri delu z ljudmi sem se med študijem zaposlila pri podjetju Telemach, kot referentka v prodaji. Nekako sem ga vzljubila in še vedno sem del ekipe. Trenutno kot podpora direktni prodaji. Na našem oddelku skrbimo za prodajne procese, plane, komuniciramo s prodajalci in jih izobražujemo.

V življenju želim uporabiti svoje talente in razviti potenciale ter jih deliti s svetom. Zavedam se da je del moje poti tudi duhovnost in alternativne metode zdravljena. Vzporedno z mojo profesionalno potjo sem vedno peljala tudi osebnostno in duhovno rast. Reiki, prve stopnje je bil začetek na poti spoznavanja sebe, skozi duhovnost in energijo. Sledilo je poglabljanje in delo z intuicijo, povezovanje z dušo, astrologija, integralna biorgonomija, spoznavanje z Ifa filozofijo ter Reiki druge in tretje stopnje. Sem Reiki mojster/učitelj.

Svoje poslanstvo vidim skozi združevanje strokovne prakse delovne terapije, psihoterapevtskega pristopa zakonske in družinske terapije ter alternativnih praks in pristopov. Z kombiniranjem teh pristopov želim pomagati ljudem, da ustvarijo bolj zadovoljno in kvalitetno življenje zase in za svojo družino.

Združevanje strokovne prakse delovne terapije, psihoterapevtskega pristopa zakonske in družinske terapije ter alternativnih znanj je moje poslanstvo in izziv da pomagam ljudem da si ustvarijo boljše življenje zase.